Francesc Sucarrats (24.02.1977)

francesc

Fisioterapeuta i Osteòpata nascut a Lleida, però de pares Cerverins. Es considera un autèntic noi de secar, tot i passar mitja vida dintre l’aigua. Si li pregunten d’on és, sempre respondrà de Cervera (La Segarra), però el seu amor a l’aigua l’ha fet estar sempre lluny de la seva terra natal.

Natació

Federat en natació des dels 5 anys. La manca de piscines en la comarca de la Segarra i l’Urgell el va obligar a viure i competir a Igualada la major part de tota la seva carrera esportiva com a nedador. En aquest club va aconseguir importants resultats a nivell català, en àmbit espanyol (Subcampió d’Espanya en 200 braça 1990) i també en àmbit internacional.

Waterpolo

A partir dels 17 anys compagina la natació i el waterpolo en el C.N.Igualada. La pràctica del waterpolo va destacar molt ràpidament en 3ª divisió i això va fer que el 1996 fitxes per el C.N.Mataró (equip que milita a Divisió d’honor). Jugador professional de waterpolo en el C.N.Mataró (Semifinals de la Copa del Rei 1997) C.N.Premià i actualment en el C.N.Manresa (Campions de Catalunya i Sub-campions d’Espanya de 1ºDivisió 2005).

Llarga distància

Aquesta afició a la llarga distancia li ha agafat ara recentment amb 30 anys. Juntament amb el Jordi Lopez i el Miquel Suñer. Participa en varies probes del circuit català de llarga distancia amb molt èxit.

Campió de la III Volta al Serrat de St.Feliu (8000m).

8º Classificat en la Travessa dels Alfalcs. St.Carles de la Ràpita. (8500m)

Creuar l’estret de Gibraltar amb un temps de 3h.32m. El millor quinzè registre de tots els temps.