Content, com sempre, de l’ajuda que em dona el CAR de Sant Cugat. La setmana passada vaig tenir la oportunitat de nedar a la piscina del nou mòdul. Vaig fer un test de 4×800 progressiu + 1×400 màxim. També em varen realitzar filmacions subaquàtiques per millorar aspectes tècnics de l’estil. Malgrat mai tens el dia perfecte, tot va sortir bastant bé. El lactat que em varen realitzar va indicar que segueixo una bona progressió i que encara tinc marge de millora… què mes puc demanar? Els companys de Filmsnomades no varen voler perdre detall. Tinc ganes de veure com ha quedat tot plegat… Us deixo unes imatges.

Contento, como siempre, de la ayuda que me da el CAR de Sant Cugat. La semana pasada tuve la oportunidad de nadar en la piscina del nuevo módulo. Hice un test de4x800 progresivo + 1×400 máximo. También me realizaron filmaciones subacuáticas para mejorar aspectos técnicos del estilo. A pesar de nunca tienes el día perfecto, todo salió bastante bien. El lactato que me realizaron indicó que sigo una buena progresión y que aún tengo margen de mejora … ¿qué mas puedo pedir?Los compañeros de Filmsnomades no quisieron perder detalle. Tengo ganas de ver cómo ha quedado… Os dejo unas imágenes.