Molt content de la nedada del passat dissabte. Després de llevar-me a Girona a les 5h del matí per poder estar a la sortida (Port Ginesta) a les 8h va valer la pena l’esforç. Molt content sobretot perquè nedar sense neoprè i amb mala mar és un entrenament boníssim. Moltes varen ser les anècdotes, els primer 200mtrs infestat de meduses (no me’n va picar ni una!) i la trobada al penúltim avituallament amb en Francesc marejat com una sopa. També conèixer uns amics Menorquins, en Ciscu i la Tita, la parella ideal per a qualsevol nedador. Estan fent la volta a Menorca nedant per etapes!! Una passada. La veritat és que retrobar-se amb l’ambient que hi ha a les travessies enganxa…Total que va ser un dissabte rodó que va acabar amb una bona paella!

 

Muy contento de la travesía del pasado sábado. Después de levantarme en Girona a las 5h de la mañana para poder estar en la salida (Port Ginesta) a las 8h valió la pena el esfuerzo. Muy contento sobre todo porque nadar sin neopreno y con mala mar es un entrenamiento buenísimo. Muchas fueron las anécdotas, los primeros 200mtrs infestado de medusas (no me picó ni una!) y el encuentro en el penúltimo avituallamiento con Francesc mareado como una sopa. También conocer unos amigos Menorquines, en Ciscu y la Tita, la pareja ideal para cualquier nadador. Están dando la vuelta a Menorca nadando por etapas! Una pasada. La verdad es que reencontrarse con el ambiente que hay en las travesías engancha … Total que fue un sábado redondo que terminó con una buena paella!