Has pensat mai com se sent un malalt medul·lar?.
Has pensat quines limitacions té un malalt cerebral?.
Aquestes dues preguntes i els dubtes sobre les respostes ens han fet moure com a persones, com a esportistes, com a gent que ens agraden els reptes i que tenim aquest esperit de superació.
Per això, nosaltres ens solidaritzem fent el que més ens agrada, nedar!. Però, aquesta vegada no serà per nosaltres, si no per ajudar a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones i en la recerca de millores en la detecció, prevenció i superació d’aquestes malalties.
Aquesta inquietut ha fet que Neda el Món, amb la col·laboració d’en Miquel Suñer i Swimfaster participem a la Marató de TV3 2010 organitzant la I Travessia Nedant de La Marató de TV3, L’Estartit – Illes Medes, el dia 12 de desembre de 2010, a les 11h del matí, en un marc incomparable com és el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.
Hi haurà 2 proves: la llarga, de 3.100 metres, i la curta, de 800 metres. Ambdues seran no competitives i obertes a tots els grups de nivell. La sortida i l’arribada serà a la Platja de Pescadors de l’Estartit, tot passant per la Meda Gran en el cas de la prova llarga.
Pensat per a tot aquells nedadors que no puguin participar o per a totes aquelles persones que vulguin contribuïr a La Marató de TV3, hem obert un “Casquet Zero” per tal que puguin fer una aportació voluntària a la esmentada causa solidària.
Aquesta travessia compta amb el segell de les activitats organitzades habitualment per Neda el Món, però amb la diferència que els beneficis obtinguts aniran íntegrament destinats a “La Marató de TV3”.
TV3 desplaçarà el dia de la prova una unitat mòbil per cobrir l’esdeveniment. El resultat el podreu veure el següent diumenge dia 19 de desembre durant l’emissió del programa.
El preu de la inscripció és de 25 euros, tant per la travessia gran com per la petita i inclourà les assegurances pels nedadors, el servei d’emergències sanitàries i les despeses d’organització.
L’aportació “Casquet Zero” serà voluntària i estarà oberta fins el dia 19 de desembre. Si alguna entitat, algún sponsor o els propis nedadors volen fer una aportació major a la causa solidària, l’organització es compromet i garanteix que aquesta aportació serà integrament per la causa solidària.
La organització es compromet a fer públic l’import total ingressat al compte de La Marató de TV3 a través de tots els seus canals de comunicació, aportant i publicant el rebut corresponent
Pagament i confirmació:

 • Realitzar el pagament dels 25 euros al compte de “La Caixa” 2100-0064-81-0200565412 indicant “MaratóTV3. Nom i Cognoms” abans del 10 de desembre
 • Enviar un correu electrònic a nedaelmon@gmail.com amb les següents dades:
  • Nom i Cognoms
  • Data de naixement
  • DNI / NIE
  • E-Mail
  • Mòbil
  • Adreça, Codi postal, Població
  • Temps aproximat en 1500 o 3000 metres
  • Federat en Natació o Triatló
  • Participaré a: Travessia Llarga, Travessia Curta o Casquet Zero
La organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions de nedadors el mateix dia de la prova. El Casquet Zero seguirà obert fins el mateix dia 12.

Participants:
Obert a tots els nedadors majors de 18 anys i als menors entre 16 i 18 anys amb l’autorització dels seus tutors legals.
Cada nedador es fa responsable del seu estat físic abans de començar la prova i accepta participar sota la seva responsabilitat. En casos de malaltia i/o discapacitat ha de comunicar-ho a la organització, reservant-se el dret de permetre la participació del nedador.
És obligatòria la utilització de neoprè. Aquesta obligació queda justificada per la distància i dificultat de la prova, la temperatura de l’aigua, els corrents de la zona i la data de la travessia.
El recorregut pot ser alterat si les condicions meteorològiques ho recomanen, arribant a la suspensió de la prova.
Hi haurà punts d’avituallament al finalitzar la travessia.
La inscripció és personal i intransferible, doncs el fet d’inscriure’s implica l’acceptació de les normes de seguretat de la travessia.
L’import de la inscripció no serà retornat sota cap concepte, incloent la suspensió de la travessia per mal temps o qualsevol altre factor de risc (meduses, vessaments, alertes de seguretat marítima, etc.).

Lloguer de neoprens
Per a tots els participants que no disposeu de neoprè posem a la vostra disposició un servei de lloguer de neoprens. Només heu de contactar amb la botiga SBR Store de Mataró, Tel. 937551813, Mail: info@sbrstore.com
Més informació a:
www.nedaelmon.blogspot.com
www.miquelsunyer.com
www.swimfaster.es
Facebook, “Neda el Món”

Si voleu saber-ne més sobre la Marató de TV3 d’enguany:
www.tv3.cat/marato

.