Estic en l’últim mes. Ara és l’hora de conservar la calma, intentar gaudir del moment, fluir en els entrenaments i sobretot evitar les situacions d’estres. La veritat és que esta sent una recta final de campionat, doncs se m’han ajuntat mil coses (com sempre). Cal ordenar les idees i ser molt fred. També cal tancar les últimes col·laboracions, treballar el tema de la comunicació i acabar d’instal·lar a la pàgina el dispositiu que farà possible que estigueu nedant amb mi a temps real… sí, sí, tal i com ho sentiu. Estem instal·lant una aplicació en la que podreu seguir la meva posició durant tota la travessia. No és res mes que un “interface” basat amb Google Maps en la que es poden seguir les trajectòries de les embarcacions de determinades zones marítimes del món. També habilitarem un telefon mòbil on se’m podran enviar missatges de text que llavors seran transcrit en una pissarra per així poder-los llegir en les parades d’avituallament. En fi, que desitjo omplir-me d’optimisme i bon rotllo per tenir la millor actitud. Salut i aigua!!

http://www.youtube.com/watch?v=3JV74i4yvcA

marine-traffic