Fotut, amb mal de cap, pit carregat, tos, mucositats, debilitat i molt emprenyat… estic constipat. Avui m’he anat a comprar Echinácea, xarop i Oxibloc per fer un tractament de xoc. M’havia proposat passar tot l’hivern sense agafar-ne cap però això no ha estat possible. A més a més crec que la causa ha estat per cometre un error de principiant, doncs la setmana passada, després de festes, vaig voler començar massa fort. Suposo que això em va fer tenir una baixada immunològica i el “bitxo” ha aprofitat l’ocasió. Pensareu que soc una mica exagerat, que tothom té un constipat… però la veritat és que no em puc permetre perdre molts dies d’entrenament ja que vinc d’un mes molt poc actiu. Ara estic a 8 mesos vista del Canal de la Mànega i la prova de 6 hores a 15-17ºC pendent per fer. Per tant és molt important recuperar-me bé i posar-me a entrenar al 100% lo abans possible.

Us deixo una foto de principis de desembre, just abans d’entrar a l’aigua en un dels meus entrenaments al mar. Aquesta vegada acompanyat per la Bruna, una gossa rassa Terranova (gossos especialitzats en rescat marítim). La bruna ara té poc menys d’un any i tot just estar prenent el contacte amb el mar. De ben segur que serà una gran nedadora. En Martirià Comalat de www.galderic.com estar fent un magnífic treball.