Per fi ja estem instal·lats a Los Gigantes (Tenerife) a punt per tornar a intentar unir Tenerife amb La Gomera nedant (30Km). Aquest repte és realment especial, no només perquè tant sols l’ha completat una persona al món (modalitat nonstop, en solitari i sense neoprè), sinó perquè va suposar el meu primer abandonament en una travessia de llarga distància i per tant ens faria molta il·lusió poder-la completar. S’ha de dir que, a diferència del primer nedador que ho va fer sense neoprè, nosaltres portarem a bord un àrbitre d’aigües obertes de la Federació Canària de Natació el qual verificarà la validesa de la travessia.

La prova és d’una elevada dificultat tècnica, donat que han de coincidir varis factors per poder llençar-te a l’aigua amb garanties: mareas, corrents, mar de fons, orografia, vents… masses variables! això ens ha tingut gairebé un mes esperant i finament sembla que demà dissabte 23 hi ha una finestra bastant clara.

També la fa molt especial el fet que esta lligada a una de les llegendes mes emblemàtiques de Illes Canaries, la llegenda de Gara y Jonay.

Per seguir-nos, animar-nos o simplement observar com avancem durant el dia, ho podreu fer a través de:

Web: miquelsunyer.com

FB: www.facebook.com/miquelsunyer

RaceTracker: canarias.racetracker.es

Us agraim molt el vostre suport i esperem que el mar ens sigui favorable. Prometo comptar una braçada per cada seguidor de Facebook. Així estaré distret! 😉

racetracker