Logo Power Breathe

Molt content d’haver arribat a un acord de col·laboració amb POWERbreathe ® , líders absoluts en el mercat d’aparells d’entrenament de la musculatura inspiratòria. Aquesta empresa porta més de 10 anys d’investigacions dirigides a la millora de la capacitat i mecànica respiratòria.

A partir d’ara integraré en els meus entrenaments diaris la realització de 30 respiracions dues vegades al dia a través del POWERbreathe ® K5. Aquest entrenament específic em servirà per dinamitzar, reforçar i potenciar la musculatura inspiratòria, reforçaré també el meu diafragma i milloraré la meva respiració quotidiana . En definitiva, el POWERbreathe ® K5 m’ajudarà a afrontar millor les situacions d’estrès en màxim esforç .

El K5 és de fàcil utilització, pot ser usat per persones de totes les edats i condicions físiques. A més s’adapta automàticament als requisits d’entrenament de cada usuari i estableix la càrrega d’entrenament òptima. Aquest intel·ligent dispositiu s’adapta a la resistència en tota la gamma de la respiració, fent coincidir les contraccions dels músculs respiratoris. S’està convertint en l’eina indispensable per a l’entrenament en atletes professionals i seriosos, campions mundials i olímpics. Més de 300 treballs de recerca independents mostren que l’entrenament de la respiració millora la formació, rendiment i recuperació.

El K5 També compta amb un programari que ha estat desenvolupat per permetre que estigui connectat al portàtil. L’entrenament en temps real permet a l’usuari veure el seu entrenament de la respiració, de respiració en respiració; les dades d’entrenament poden ser revisades i emmagatzemats per al seu posterior anàlisi.
La interfície del Link permet a l’usuari crear programes d’entrenament de la respiració a mida, per cobrir les necessitats del seu esport i estil de vida. Els programes d’entrenament també es poden carregar al K5 i utilitzar-los quan no es té accés a un ordinador.

Però això no és tot . No content amb ser un dispositiu per a l’entrenament , escalfament i refredament , el POWERbreathe K5 també està equipat amb una sèrie de test d’entrenament i desafiaments, que permeten a l’usuari avaluar les millores de la força de la respiració, potència i resistència .

Si voleu tenir més informació sobre aquest innovador sistema podeu visitar la web:

http://www.powerbreathe.es

http://www.powerbreathe.es/k5.html

Durant els propers mesos us aniré explicant les meves evolucions en aquesta nova faceta del meu entrenament .

Moltes gràcies de nou a tot l’equip de POWERbreathe ® .

Logo Power Breathe
Muy contento de haber llegado a un acuerdo de colaboración con POWERbreathe®, líderes absolutos en el mercado de aparatos de entrenamiento de la musculatura inspiratoria. Esta empresa lleva más de 10 años de investigaciones dirigidas a la mejora de la capacidad y mecánica respiratoria.

A partir de ahora voy a integrar en mis entrenamientos diarios la realización de 30 respiraciones dos veces al día a través del POWERbreathe® K5. Este entrenamiento específico me servirá para dinamizar, reforzar y potenciar la musculatura inspiratoria, reforzará también mi diafragma y mejorará mi respiración cotidiana. En definitiva, el POWERbreathe® K5 me ayudará a afrontar mejor las situaciones de estrés en máximo esfuerzo.

El K5 es de fácil utilización, puede ser usado por personas de todas las edades y condiciones físicas, con el objetivo de mejorar la respiración. Además se adapta automáticamente a los requisitos de entrenamiento de cada usuario y establece la carga de entrenamiento optima. Este inteligente dispositivo se adapta a la resistencia en toda la gama de la respiración, haciendo coincidir las contracciones de los músculos respiratorios. Se está convirtiendo en la herramienta indispensable para el entrenamiento en atletas profesionales y serios, campeones mundiales y olímpicos. Más de 300 trabajos de investigación independientes muestran que el entrenamiento de la respiración mejora la formación, rendimiento y recuperación.

El K-5 También cuenta con un software que ha sido desarrollado para permitir que esté conectado al portátil. El entrenamiento en tiempo real permite al usuario ver su entrenamiento de la respiración, de respiración en respiración; los datos de entrenamiento pueden ser revisados y almacenados para su posterior análisis.

El interface del Link permite al usuario crear programas de entrenamiento de la respiración a medida, para cubrir las necesidades de su deporte y estilo de vida. Los programas de entrenamiento también pueden cargarse en el K5 y usarse cuando no tiene acceso a un ordenador.

Pero eso no es todo. No contento con ser un dispositivo para el entrenamiento, calentamiento y enfriamiento, el POWERbreathe K5 también está equipado con una serie de test del entrenamiento y desafíos, que permiten al usuario evaluar las mejoras de la fuerza de la respiración, potencia y resistencia.

Si deseáis tener más información sobre esta innovador sistema podéis visitar la web:

http://www.powerbreathe.es

http://www.powerbreathe.es/k5.html

Durante los próximos meses os voy a ir contando mis evoluciones en esta nueva faceta de mi entrenamiento.

Muchas gracias de nuevo a todo el equipo de POWERbreathe®.