Molt agraït a tot l’equip de la revista That’s Life per aquest fantàstic article. Gracies a Boris Izaguirre per escoltar-me i per confiar amb mi des del primer moment. També agrair al Patronat de Turisme, Ramon i Jaume, per apostar per mi com ambaixador de la Costa Brava. Això és vida!

Articulo That’s Life Miquel Suñer

Very grateful to the whole team of the magazine That ‘s Life for this great article. Thanks to Boris Izaguirre for listening and for believing in me from the start. Also thank to Ramon and Jaume, to gamble for me as an ambassador of Costa Brava. That is life!

Articulo That’s Life Miquel Suñer

Very grateful to the whole team of the magazine That ‘s Life for this great article. Thanks to Boris Izaguirre for listening and for believing in me from the start. Also thank to Ramon and Jaume, to gamble for me as an ambassador of Costa Brava. That is life!

Articulo That’s Life Miquel Suñer