Per fi ha arribat el gran dia! sembla que demà tindrem una previsió favorable per intentar unir les poblacions de Roses i Port de la Selva nedant (32Km en modalitat nonstop, en solitari i sense neoprè). Es una travessia que ens fa molta il·lusió!

Aquesta ruta, mai feta amb anterioritat, rodeja tota la península del Cap de Creus. Resseguir el tram de la Costa Brava més salvatge i verge nedant, m’obligarà a estar-me com a mínim entre 9 i 11h nedant a una temperatura de l’aigua de 21.7ºC. L’hora de sortida serà a les 07:00h del matí des de la platja gran de Roses i el lloc d’arribada serà a la platja de Port de la Selva.

Per tots els que volgueu seguir la nedada podreu fer-ho a través de Facebook (www.facebook.com/miquelsuner) i del Racetracker (http://capdecreus.racetracker.es/). Tant en un entorn com l’altre, em podreu deixar missatges d’ànims que el meu equip m’anirà llegint en les parades d’avituallament. Moltes gràcies a tots pel vostre suport! Ens veiem a Port de la Selva 😉

Racetracker

Por fin ha llegado el gran día! parece que mañana tendremos una previsión favorable para intentar unir las poblaciones de Roses y Port de la Selva nadando (32km en modalidad nonstop, en solitario y sin neopreno). Es una travesía que nos hace mucha ilusión!

Esta ruta, nunca probada con anterioridad, rodea toda la península del Cap de Creus. Recorrer el tramo de la Costa Brava más salvaje y virgen nadando, me obligará a estarme como mínimo entre 9 y 11h nadando a una temperatura del agua de 21.7 º C. La hora de salida será a las 07:00 h de la mañana desde la playa grande de Roses y el lugar de llegada será en la playa de Port de la Selva.

Para todos los que queráis seguir la travesía lo podréis hacer a través de Facebook (www.facebook.com/miquelsuner) y del Racetracker (http://capdecreus.racetracker.es/). Tanto en un entorno como el otro, me podréis dejar mensajes de ánimos que mi equipo me irá leyendo en las paradas de avituallamiento. Muchas gracias a todos por vuestro apoyo! Nos vemos en Port de la Selva 😉

Racetracker