Aquesta vegada he donat la benvinguda al nou any lluitant de valent contra un virus! Suposo que passar de l’estiu Captià a l’hivern Gironí ha estat un sotrac massa fort pel meu sistema immunològic… Fora d’aquest petit contratemps, la veritat és que no em puc queixar. Començo el 2013 amb moltes ganes i amb projectes molt interessants. D’entrada el mes de gener participaré en tres xerrades de diferents àmbits que em fan molta il·lusió.

– La primera serà el proper dia 23/01/2013 a les 12h. Estaré a la Universitat EUSES de Girona, on els alumnes del mòdul de formació professional de Tècnic en Emergències Sanitàries estan molt interessats en conèixer la meva experiència en llargues travessies en aigua freda i quin és el treball que faig per evitar la hipotèrmia.

– El mateix dia 23/01/2013 a les 19h, estaré al gimnàs Ekke de Lleida on farem una xerrada basada amb el “coaching” coordinada per una excel·lent professional com és la Carme Fàbrega. (cliqueu aquí per més informació)

– I Finalment el dia 24/04/2013 a les 19h, obro el cicle Meetup 2013 del Centre Internacional de Negocis de Catalunya a la seu de Girona. (cliqueu aquí per més informació)

Tots els actes son oberts i esteu convidats a venir a qualsevol d’ells.

Quin fart de xerrar!! Desitjeu-me sort!!

Esta vez he dado la bienvenida al nuevo año luchando duro contra un virus! Supongo que pasar del verano Captiano al invierno Gerundense ha sido un bache demasiado fuerte para mi sistema inmunológico… Fuera de este pequeño contratiempo, la verdad es que no me puedo quejar. Empiezo en 2013 con muchas ganas y con proyectos muy interesantes. De entrada el mes de enero participaré en tres charlas de diferentes ámbitos que me hacen mucha ilusión.

– La primera será el próximo día 23/01/2013 a las 12h. Estaré en la Universidad EUSES de Girona, donde los alumnos del módulo de formación profesional de Técnico en Emergencias Sanitarias están muy interesados ​​en conocer mi experiencia en largas travesías en agua fría y cuál es el trabajo que hago para evitar la hipotermia .

– El mismo día 23/01/2013 a las 19h, estaré en el gimnasio Ekke de Lleida donde haremos una charla basada en el “coaching” coordinada por una excelente profesional como es Carmen Fàbrega. (haga clic aquí para más información)

– Y Finalmente el día 24/04/2013 a las 19h, abro el ciclo Meetup 2013 en el Centro Internacional de Negocios de Cataluña en la sede de Girona. (haga clic aquí para más información)

Todos los actos son abiertos y están invitados a venir a cualquiera de ellos.

Qué arton de hablar! Deseadme suerte!