Molt content que el meu club de tota la vida, hagi dedicat l’entrevista central del butlletí de setembre a la consecució de la Triple Corona. El GEIEG, a part d’ésser el Club on m’he format com a nedador de piscina, és una entitat esportiva molt reconeguda a Girona amb més de 90 anys d’història!

Gràcies GEIEG!!

Muy contento de que mi club de toda la vida haya dedicado la entrevista central del boletín de septiembre a la consecución de la Triple Corona. El GEIEG, aparte de ser el club donde me he formado como nadador de piscina, es una entidad deportiva muy reconocida en Girona con más de 90 años de historia!

Gracias GEIEG!!

Very glad that my club where I have spent all my lifetime as sportman, had dedicated the main Interview in its September bulletin to the Triple Crown achieving. The GEiEG, apart from being the club where I trained as a swimmer during all my life, is a sport organization widely recognized in Girona with over 90 years of history!

Thank you GEIEG!!