Ja ha arribat en Bernat i ara sí que ja hi som els tres! Amb poques hores ja l’hem posat al dia de tot. Ahir vàrem creuar el Canal de Catalina, però amb un ferry…jejejeje El viatge em va servir per integrar la distància que hauré de nadar. Varem passar el dia a l’Illa on hi vaig fer un entrenament de visualització nedant des de la costa de Catalina, on començarà l’aventura, cap a el continent americà durant 40 minuts. El litoral de l’illa esta ple de foques curioses i simpàtiques. Les primeres braçades del dia vaig estar acompanyat per un exemplar uns minuts. Quina passada!!

Ya ha llegado Bernat y ahora sí que ya estamos los tres! En pocas horas ya la hemos puesto al día de todo. Ayer cruzamos el Canal de Catalina, pero en ferry … jejejeje El viaje me sirvió para integrar la distancia que tendré que nadar. Pasamos el día en la Isla donde hice un entrenamiento de visualización nadando desde la costa de Catalina, donde comenzará la aventura, hacia el continente americano durante 40 minutos. El litoral de la isla está lleno de focas curiosas y simpáticas. Las primeras brazadas del día estuve acompañado por un ejemplar unos minutos. Qué pasada!