Quart dia d’aclimatació a l’horari i a les aigües del Pacífic i tot bé! Avui hem tornat a entrenar a Cabrillo Beach, però aquesta vegada acompanyats per Films nomades, que ja han arribat a Los Angeles i que estaran a l’embarcació de suport durant la travessia del Canal de Catalina. Només aparcar al cotxe dos dofins ja han aparegut a uns 15 mtrs de la sorra de la platja i durant tot l’entrenament els he tingut rondant. Alguna estona fins hi tot m’han fet unes passades per davant, a uns dos metres! eren grans (3mtrs) i xafarders!! Ho volien saber tot. També avui hem parlat amb el Pilot, en Greg Elliott, per tancar tots els detalls. Demà arriba en Bernat, tercer membre de l’equip. Ja hi serem tots!

Us deixo el vídeo que Films nomades va editar en motiu de la Triple Corona. Espero que us agradi!

[youtube]qCRibPePjh4

 

Cuarto día de aclimatación al horario y a las aguas del Pacífico y todo bien! Hoy hemos vuelto a entrenar a Cabrillo Beach, pero esta vez acompañados por Films nomades, que ya han llegado a Los Ángeles y que estarán en la embarcación de apoyo durante la travesía del Canal de Catalina. Sólo aparcar el coche dos delfines ya han aparecido en unos 15 mtrs de la arena de la playa y durante todo el entrenamiento los he tenido rondando. Algún rato incluso me han hecho unas pasadas por delante, a unos dos metros! eran grandes (3mtrs) y chismosos! Lo querían saber todo. También hoy hemos hablado con el Piloto, Greg Elliott, para cerrar todos los detalles. Mañana llega Bernat, tercer miembro del equipo. Ya estaremos todos!

Os dejo el fantástico vídeo que editó Films nomades en motivo de la Triple Corona. Espero que os gusté!

[youtube]qCRibPePjh4