Jornada marcada pel dia de la independència dels Estats Units d’America. Malgrat el dia tant assenyalat, hem intentat mantenir la rutina diària. Segon día d’entrenament a Carrillo Beach i… Sorpresa! La platja tranquila d’ahir avui estava literalment ocupada d’hispans amb barbacoes gegants, carpes i tot tipus d’utensilis per passar-hi tota la diada. Ha estat maco veure el sentiment de comunitat que tenen. L’aigua estava més o menys com ahir, però avui ja m’hi he notat molt millor. L’anècdota de la sessió: la visita a la platja d’un dofí, ha sigut l’alegria de tota la canalla!

Jornada marcada por el día de la independencia de los Estados Unidos de America. A pesar del día tan señalado, hemos intentado mantener la rutina diaria. Segundo día de entrenamiento en Carrillo Beach y … Sorpresa! La playa tranquila de ayer hoy estaba literalmente ocupada de hispanos con barbacoas gigantes, carpas y todo tipo de utensilios para pasar toda la jornada. Ha sido bonito ver el sentimiento de comunidad que tienen. El agua estaba más o menos como ayer, pero hoy ya me he notado mucho mejor. La anécdota de la sesión: la visita a la playa de un delfín, ha sido la alegría de todos los niños!