Primer bany a l’oceà Pacífic i no em puc queixar. Avui ha estat un dia de moltes gestions, doncs ens hem hagut de situar. Hem gaudit d’un passeig matinal per les avingudes i carrers de Long Beach. Ens ha sorprès l’amplitud, l’aire net i la tranquil·litat de la zona. Hem esmorzat al Long Beach Cafe al més pur estil americà (però de bona qualitat). Gràcies als contactes que ja teniem amb varis nedadors locals, coneixem dos o tres bons llocs per anar a fer el primer bany del viatge. Finalment ens hem decantat per Seal Beach, una de les primeres platges de Long Beach que estan exposades a mar obert. He nedat una hora sense ni tant sols preocupar-me pel ritme o la distància recorreguda. Bones sensacions a nivell muscular. Aquests dies tant sols he de nedar una estona sense forçar gaire i buscant sentir-me molt còmode. De tornada i aprofitant que ja estàvem a la zona de Seal Beach hem dinat a un Whole Foods Market (cadena de restaurants i supermercats ecològics), on també hi hem fet la compra dels esmorzars i la fruita dels pròxims dies. Us deixem unes imatges…

Primer baño en el océano Pacífico y no me puedo quejar. Hoy ha sido un día de muchas gestiones, pues nos hemos tenido que situar. Hemos disfrutado de un paseo matinal por las avenidas y calles de Long Beach. Nos ha sorprendido la amplitud, el aire limpio y la tranquilidad de la zona. Hemos desayunado en el Long Beach Cafe al más puro estilo americano (pero de buena calidad). Gracias a los contactos que ya teníamos con varios nadadores locales, conocíamos dos o tres buenos lugares para ir nadar por primera vez. Finalmente nos hemos decantado por Seal Beach, una de las primeras playas de Long Beach que están expuestas a mar abierto. He nadado una hora sin ni siquiera preocuparme por el ritmo o la distancia recorrida. Buenas sensaciones a nivel muscular. Estos días sólo tengo que nadar un rato sin forzar demasiado y buscando sentirme muy cómodo. De vuelta, y aprovechando que ya estábamos en la zona de Seal Beach, hemos comido en un Whole Foods Market (cadena de restaurantes y supermercados ecológicos), donde también hemos hecho la compra de los desayunos y la fruta de los próximos días. Os dejamos unas imágenes …