La Pacific Coastal Highway és la carratera que travessa l’Estat de Califòrnia vorejant la costa del oceà Pacífic. Avui hem recorregut el tram que passa per Long Beach ja que, després de l’entrenament a Cabrillo Beach, hem volgut tornar a anar a dinar al Whole Foods Market de Seal Beach.

La banyada d’avui ha estat a Cabrillo Beach, una platja molt aprop del punt d’arribada de la travessia. L’objectiu de l’entrenament era “tastar” les aigües fredes (15-16ºC) que tant sols tindré les últimes 3 milles nàutiques abans no arribi a Palos Verdes (punt final del creuament del Canal de Catalina). Ha estat dur nedar una hora amb aigües a temperatures que feia quasi dos mesos que no nedava, però alhora segur que un bon entrenament. Ja sec i a punt de marxar, no sé com, ens hem vist fora del cotxe amb la clau a dins i les portes tancades. Quina cagada! estàvem afamats! El vigilant de la platja ens ha salvat però no precisament d’ofegar-nos…

La Pacific Coastal Highway es la carratera que atraviesa el Estado de California bordeando la costa del océano Pacífico. Hoy hemos recorrido el tramo que pasa por Long Beach ya que, tras el entrenamiento en Cabrillo Beach, hemos querido volver a ir a comer al Whole Foods Market de Seal Beach. El nado de hoy ha sido a Cabrillo Beach, una playa muy cerca del punto de llegada de la travesía. El objetivo del entrenamiento era “probar” las aguas frías (15-16 º C) que sólo tendré las últimas 3 millas náuticas antes de que llegue a Palos Verdes (punto final del cruce del Canal de Catalina). Ha sido duro nadar una hora con aguas a temperaturas que hacía casi dos meses que no nadaba, pero a la vez seguro que un buen entrenamiento. Ya seco y punto de partir, no sé cómo, nos hemos visto fuera del coche con la llave dentro y las puertas cerradas. Qué cagada! estábamos hambrientos! El vigilante de la playa nos ha salvado pero no precisamente de ahogarnos …