Començo a tenir bones sensacions després d’un període d’entrenaments on he hagut de ser molt conservador… Aquest últims quatres dies he tancat la setmana nedant al mar (T: 17.6ºC). Dijous 8.000mtrs, divendres i dissabte 5.000mtrs (fort vent de Garbí) i avui diumenge 10.000mtrs amb molt bones sensacions. Total 40.000mtrs entre piscina i mar. Us deixo el track d’avui. Molt agraït a nen Xevi per acompanyar-me amb el kayak.

Empiezo a tener buenas sensaciones tras un periodo de entrenamientos donde he tenido que ser muy conservador … Estos últimos cuatro días he cerrado la semana nadando en el mar. Jueves 8.000mtrs, viernes y sábado 5.000mtrs (fuerte viento de Garbí) y hoy domingo 10.000mtrs con muy buenas sensaciones. Total 40.000mtrs entre piscina y mar. Os dejo el track de hoy. Muy agradecido a Xevi por acompañarme con el kayak.