Aquest any sí! M’he proposat celebrar el cap d’any de manera diferent a com normalment ho faig i fugint una mica de lo “convencional”. Us ho explico… el darrer dia de l’any vull fer una nedada al mar, ni més ni menys que un entrenament com els que sempre faig però amb la diferència que quan l’acabi, agafaré una mostra d’aigua del nostre estimat Mediterrani i la guardaré en un pot. El mateix dia, després de dinar, em dirigiré cap el Pirineu Oriental (Vall de Camprodon) per passar-hi la darrera nit de l’any i per intentar, el dia 1 i ben d’hora, pujar caminant al Bastiments (passant pel Pic de la Dona). Un cop al cim, hi buidaré l’aigua del mar. Amb aquest “ritual” de purificació (jejejejeje) espero entrar al nou any amb energia renovada. Per mi és important, doncs aquest serà l’any en què intentaré completar La Triple Corona de la natació de llarga distància amb el creuament del Canal de Catalina. Us agraeixo molt el vostre suport, part de l’aigua del mar que vessaré a la neu del Bastiments serà pensant en vosaltres!!! Fins l’any que ve!!
I bon any!!

Este año sí! Me he propuesto celebrar el fin de año de manera diferente a como normalmente lo hago y huyendo un poco de lo “convencional”. Os lo cuento … el último día del año quiero nadar en el mar, ni más ni menos que hacer un entrenamiento como los que siempre hago pero con la diferencia que cuando lo termine, cogeré una muestra de agua de nuestro querido Mediterráneo y la guardaré en un bote. El mismo día, después de comer, me dirigiré hacia el Pirineo Oriental (Valle de Camprodon) para pasar la última noche del año y para intentar, el día 1, subir caminando al Bastiments (pasando por el Pic de la Dona). Una vez en la cima, derramaré el agua del mar. Con este “ritual” de purificación (jejejejeje), espero entrar en el nuevo año con energía renovada. Para mí es importante, pues este será el año de la culminación de la Triple Corona de la natación de larga distancia con el cruce del Canal de Catalina. Os agradezco mucho vuestro apoyo, parte del agua del mar que derramaré en la nieve del Bastiments será pensando en vosotros! Hasta el año que viene!

Y feliz año!

This year, yes! I intend to celebrate the Year End differently than I usually do and running away a bit of “conventional”. I’ll tell … the last day of the year I want to swim in the seanothing more or less to do a workout like I always do but with the difference that when I finish, I’ll take a sea water of our beloved Mediterranean and keep it in a pot. The same day, after eating, I head toward the eastern Pyrenees (Camprodon Valley) to spend the last night of the year and to try, on day 1, walk up to Bastiments (via the Pic de la Dona). Once on top, I will pour the water from the sea. With this “ritual” of purification (jejejejeje), I hope to enter into the new year with renewed energy. For me is important because this is the year of the completion of the Triple Crown Open Water Swimming with the Catalina Channel crossing. I am very grateful for your support, part of the sea water that I will pour in the snow of the Bastiments be thinking of you! See you next year!

And happy new year!