Ahir vaig tenir visita… una llarga i bona conversa va omplir el vespre plujós de diumenge. El tema principal va ser la natació i el convidat d’honor, un super crack de del “mundillo”, no només a nivell esportiu, sinó també a nivell cultural i perquè no dir-ho, filosòfic. En Jordi Robirola (“Rubi” pels amics) va ser un nedador destacat amb 200 papallona. Campió de Catalunya i Espanya per categories i plata en Campionats Estatals Absoluts. Però el que més em fascina d’ell, no és la seva etapa com a nedador de competició (és clar que també i molt!), sinó la seva faceta d’estudiós de la natació. Com a projecte final de carrera ha realitzat un documental anomenat Hawaiiowa 1998 en el que narra en primera persona l’estreta i singular relació que sempre ha tingut amb aquest esport. Els papallonistes, i més els que nedaven 200mtrs, sempre havien estat considerats diferents, especials… i certament en “Rubi” té una sensibilitat i percepció vers al món en general i la natació amb particular, que em genera un sentiment d’admiració. Us deixo el documental Hawaiiowa 1998, espero que us agradi.

Salut, aigua i felicitat…

http://elbanyadorsensenedador.wordpress.com/

[youtube]MnA3BeUi5sE

 

Ayer tuve visita … una larga y buena conversación llenó la noche lluviosa del domingo. El tema principal fue la natación y el invitado de honor, un super crack de el “mundillo”, no sólo a nivel deportivo, sino también a nivel cultural y porque no decirlo, filosófico. Jordi Robirola (“Rubi” para los amigos) fue un nadador destacado en 200 mariposa. Campeón de Cataluña y España por categorías y plata en Campeonatos Estatales Absolutos. Pero lo que más me fascina de él, no es su etapa como nadador de competición ( claro que también y mucho!), sino su faceta de estudioso de la natación. Como proyecto final de carrera ha realizado un documental llamado Hawaiiowa 1998 en el que narra en primera persona la estrecha y singular relación que siempre ha tenido con este deporte. Los mariposistas, y más los que nadaban 200mtrs, siempre habían sido considerados diferentes, especiales … y ciertamente “Rubi” tiene una sensibilidad y percepción hacia el mundo en general y la natación en particular, que me genera un sentimiento de admiración. Os dejo el documental Hawaiiowa 1998, espero que os guste.

Salud, agua y felicidad …

http://elbanyadorsensenedador.wordpress.com/

[youtube]MnA3BeUi5sE

 

http://elbanyadorsensenedador.wordpress.com/

[youtube]MnA3BeUi5sE