Cap de setmana intens… Dijous i divendres participo com a ponent en unes jornades sobre Resiliència dirigides a 30 joves emprenedors. Dissabte assistiré a l’homenatge que tots els nedadors estatals que hem creuat el Canal de Mànega li hem organitzat a la Montserrat Tresserras a Madrid i finalment diumenge participo en la segona edició de la Travessia Estartit-Illes Medes de la Marató de TV3, la qual vaig fundar juntament amb Nedaelmón. Seré capaç de fer-ho tot bé?

Fin de semana intenso … Jueves y viernes participo como ponente en unas jornadas sobre Resiliencia dirigidas a 30 jóvenes emprendedores. Sábado asistiré al homenaje que todos los nadadores estatales que hemos cruzado el Canal de la Mancha le hemos organizado a Montserrat Tresserras en Madrid y finalmente el domingo participo en la segunda edición de la Travesía Estartit-Illes Medes de la Maratón de TV3, la cual fundé junto con Nedaelmón. Seré capaz de hacerlo todobien?