Ja fa unes setmanes que he notat una manca de motivació alhora d’entrenar. Em costa posar-m’hi i sobretot mantenir el nivell de rendiment habitual. Ho hem analitzat bé i aparentment no hi ha cap factor físic que en sigui el causant, és per això que, després de comentar-ho amb en Bernat, hem decidit que podria realitzar un entrenament per reforçar la meva fortalesa mental. Aquesta tècnica ja ha estat testada i funciona molt bé, està basada en el total aïllament de l’entorn (sense telèfon, internet i televisió), el silenci (no podré parlar amb ningú durant tot el dia), el semi-dejú, la introspecció i l’activitat física dins i fora de l’aigua. Des de les 8h del matí, hora que em llevaré, tindré un programa molt acurat que hauré de seguir rigorosament fins l’hora d’anar a dormir. Estaré completament sol. He buscat l’entorn adequat per poder-lo realitzar durant tres dies consecutius, finalitzant-lo el divendres al capvespre. Desitgeu-me molta sort i tant sols em resta dir-vos: us trobaré a faltar, ens veiem aviat! Una abraçada!

 

Hace unas semanas que he notado una falta de motivación a la hora de entrenar. Me cuesta ponerme y sobre todo mantener el nivel de rendimiento habitual. Lo hemos analizado bien y aparentemente no hay ningún factor físico que sea el causante, es por ello que, después de comentarlo con Bernat, hemos decidido que podría realizar un entrenamiento para reforzar mi fortaleza mental. Esta técnica ya ha sido testada y funciona muy bien, está basada en el total aislamiento del entorno (sin teléfono, internet y televisión), el silencio (no podré hablar con nadie durante todo el día), el semi-ayuno, la introspección y la actividad física dentro y fuera del agua. Desde las 8h de la mañana, hora que me levantaré, tendré un programa muy detallado que tendré que seguir rigurosamente hasta la hora de acostarme. Estaré completamente solo. He buscado el entorno adecuado para poder realizarlo durante tres días consecutivos, finalizando el el viernes por la noche. Deseadme mucha suerte y sólo me queda deciros: os echaré de menos, nos vemos pronto! Un abrazo!