Hola a tothom, avui hem arribat a Girona. Els dies posteriors a la nedada han estat tranquils, aprofitant per fer les últimes compres i fer una mica de turisme. En breu us explicarem amb tot tipus de detall com varem viure l’experiència de la MIMS . Us deixo els resultats oficials de la pàgina de la organització i les dades reals del track que va registrar el GPS que portàvem a la embarcació.

http://www.nycswim.org/Event/Event.aspx?event_id=2102&from=results

Moltes gràcies pel vostre suport altre vegada.

Hola a todos, hoy hemos llegado a Girona. Los días posteriores a la travesía han sido tranquilos, aprovechando para hacer las últimas compras y un poco de turismo. En breve, os explicaremos con todo tipo de detalle como vivimos la aventura de la MIMS (Manhattan Island Marathon Swim). Os dejo los resultados oficiales de la página de la organización y los datos reales del track que registró el GPS que llevábamos en la embarcación

http://www.nycswim.org/Event/Event.aspx?event_id=2102&from=results

De nuevo, muchas grácias a todos .