Avui ha estat un dia passat per aigua a la “big apple”. Hem anat al districte financer, a la part sud de l’illa. Després del viatge amb ferry a Staten Island ens hem apropat a Suth Cove, des d’on el proper dissabte sortirem tots els nedadors.

Veure el riu en la confluència del Hudsen amb l’East River m’ha impressionat. Moltes onades i zones amb corrents. La organització ja ens ha advertit que aquest és el punt mes crític de tota la prova. Caldrà estar molt concentrats en la primera hora de travessia, si no arribo a l’estació del ferry de Staten Island dins la primera mitja hora, em descalcificaran.

En aquests moments son les 12h de la nit i estem a punt d’anar a dormir. En Lluís ens ha preparat un vol de llet ecològica amb cereals de xocolata, esta boníssim!!! Mentrestant estem estudiant al detall tots els trams del recorregut.

A part d’estar molt pendent del meu estat físic i mental, hem d’anar tancant tot tipus de preparatius. Tant en Lluís com en Bernat portaran un rellotge GPS amb el track de la ruta carregada. Divendres coneixarem el capità de la embarcació que la organització ens ha assignat i també el caiaquista que em farà de “sherpa”. No m’agrada deixar res a l’atzar, sobretot si depen de nosaltres. Cada petit detall és summament important i decisiu.

Bona nit / Bon dia a tothom.

Hoy ha sido un día pasado por agua en la “big apple”. Hemos ido al distrito financiero, en la parte sur de la isla. Después del viaje en ferry a Staten Island nos hemos acercado a Suth Cove, desde donde el próximo sábado saldremos todos los nadadores.

Ver el río en la confluencia del Hudsen con el East River me ha impresionado. Muchas olas y zonas con corrientes. La organización ya nos ha advertido que este es el punto más crítico de toda la prueba. Habrá que estar muy concentrados en la primera hora de travesía, si no llego a la estación del ferry de Staten Island en la primera media hora, me descalificaran.

En estos momentos son las 12h de la noche y estamos a punto de ir a dormir. Lluís nos ha preparado una taza de leche ecológica con cereales de chocolate, esta buenísimo! Mientras estamos estudiando al detalle todos los tramos del recorrido.

Aparte de estar muy pendiente de mi estado físico y mental, tenemos que ir cerrando todo tipo de preparativos. Tanto Lluís como Bernat llevarán un reloj GPS con el track de la ruta cargada. Viernes conoceremos el capitán de la embarcación que la organización nos ha asignado y también el kayakista que me hará de “sherpa”. No me gusta dejar nada al azar, sobre todo si depende de nosotros. Cada pequeño detalle es sumamente importante y decisivo.

Buenas noches / Buenos días a todos.