Finalment, i després de dos anys compartint experiències de manera molt propera, ahir vaig conèixer la Selina Moreno personalment. Va ser un dia rodó! El passat 2009 mentre jo creuava el Canal de Menorca ella creuava el de la Mànega. El 2010 es varen invertir el papers, i finalment aquest any coincidim a la Manhattan Island Marathon Swim on els dos perseguim l’objectiu final d’obtenir la Triple Corona l’any 2012. Estem tots (equips i nedadors) allotjats al New York Athletic Club i per tant fem vida molt similar. Avui hem anat a Travers Island a fer el nostre primer entrenament en piscina de 50mtrs descoberta i d’aigua salada, un verdader luxe, tenint en compte que no podrem fer cap prova al riu abans del dia 18.

Aquest any, a diferència del Canal, les estones lliures queden plenes a vessar per l’experiència de viure aquest increïble indret. A pesar de no ser un amat de les grans ciutats, em sorprèn la familiaritat que m’inspira aquest lloc i la seva tranquil·litat. No puc deixar de pensar en l’experiència que viurem al fer l’intent de rodejar la seva illa principal de més de 50km de perímetre!!!

 

Els dos equips ens coneixem!

Mundo Deportivo

Finalmente, y tras dos años compartiendo experiencias de manera muy cercana, ayer conocí a Selina Moreno personalmente. Fue un día redondo! El pasado 2009 mientras yo cruzaba el Canal de Menorca ella cruzaba el de la Mancha. En 2010 se invirtieron los papeles, y finalmente este año coincidimos en la Manhattan Island Marathon Swim donde los dos perseguimos el objetivo final de obtener la Triple Corona en 2012. Estamos todos (equipos y nadadores) alojados en el New York Athletic Club y por lo tanto hacemos vida muy similar. Hoy hemos ido a Travers Island a hacer nuestro primer entrenamiento en piscina de 50mtrs descubierta y de agua salada, un verdadero lujo, teniendo en cuenta que no podremos hacer ninguna prueba en el río antes del día 18.

Este año, a diferencia del Canal, los ratos libres quedan llenos por la experiencia de vivir este increíble lugar. A pesar de no ser un amante de las grandes ciudades, me sorprende la familiaridad que me inspira este lugar y su tranquilidad. No puedo dejar de pensar en la experiencia que nos deparará hacer el intento de rodear su isla principal de más de 50km de perímetro!

 

Els dos equips ens coneixem!