No em puc creure que ja estiguem a NYC. M’ha passat l’any volant. Aquest últim mes ha estat de bojos… moltes coses a fer i tancar per tal de que aquesta setmana tot surti bé. Estem allotjats al New York Athletic Club, un hotel realment únic i que ens farà viure l’experiència d’aquesta travessia amb molt qualitat. Aquest hotel pertany als socis i per allotjar-t’hi t’hi ha de convidar algun d’ells. La raó principal per la qual varem escollir aquest allotjament va ser perquè té unes instal·lacions esportives fora de sèrie. Cada matí puc entrenar a la planta 3 a la piscina de 25 yardes mentre en Lluís i en Bernat realitzen el seu propi entrenament al gimnàs o bé surten a córrer al Central Park. La veritat, no podem estar millor. Mica a mica em vaig adaptant al nou horari i avui ja he entrenat al matí. He fet 4.000mtrs amb sèries de 200 a tope.

Ahir vaig sortir a La 2 de TVE al migdia i a La 1 de TVE per tot el país al vespre. Estic content perquè la informació ha estat donada correctament i és molt entenedora, i això costa molt!!

Cada dia intentarem explicar quelcom… estem en contacte!

No me puedo creer que ya estemos en NYC. Me ha pasado el año volando. Este último mes han sido de locos … muchas cosas que hacer y cerrar para que esta semana todo salga bien. Estamos alojados en el New York Athletic Club, un hotel realmente único y que nos hará vivir la experiencia de esta travesía con mucha calidad. Este hotel pertenece a los socios y para alojarse tienes que ser invitado por alguno de ellos. La razón principal por la que escogimos este alojamiento fue porque tiene unas instalaciones deportivas fuera de serie. Cada mañana puedo entrenar en la planta 3 en la piscina de 25 yardas mientras Lluís y Bernat realizan su propio entrenamiento en el gimnasio o bien salen a correr en el Central Park. La verdad, no podemos estar mejor. Poco a poco me adaptando al nuevo horario y hoy ya he entrenado por la mañana. He hecho 4.000mtrs con series de 200 a tope.

Ayer salí a La 2 de TVE al mediodía y en La 1 de TVE por la noche. Estoy contento porque la información ha sido dada correctamente y es muy clara, y eso cuesta mucho!

Cada día intentaremos explicar algo … estamos en contacto!