Això ja estar a tocar! El proper 10 juny tot l’equip marxem cap a Manhattan. Aquesta setmana, la organització realitzarà una fono-conferència on hi participarem els 37 nedadors d’onze nacionalitats d’arreu del món que el dia 18 intentarem rodejar nedant l’Illa de Manhattan. Servirà per aclarir dubtes i suposo que ens explicaran els detalls de la prova. Tot i això, el dia anterior a la prova haurem d’assistir al corresponent brífing.

El meu estat d’ànim és molt bo, doncs a diferència de la temporada passada, estic gaudint dels últims entrenaments de posta a punt. És clar que aquests dies vaig de bòlit amb el tema patrocinadors, intentant lligar mil temes… però a la fi i al cap, lo més important és “el nedar”. Incrementar la meva pràctica de Hattha Yoga, m’ajuda a estar més concentrat i alhora relaxat.

Us deixo un plànol de l’illa, milla a milla, on s’hi mostra els intervals temporals que hauré de complir en cada tram.

Salut i aigua.

 

Esto ya estar a tocar! El próximo 10 de junio todo el equipo partimos hacia a Manhattan. Esta semana, la organización realizará una fono-conferencia donde participaremos los 37 nadadores de once nacionalidades de todo el mundo que el día 18 intentaremos rodear a nado la Isla de Manhattan. Servirá para aclarar dudas y supongo que nos explicarán los detalles de la prueba. Sin embargo, el día anterior a la prueba tendremos que asistir al correspondiente briefing.

Mi estado de ánimo es muy bueno, pues a diferencia de la pasada temporada, estoy disfrutando de los últimos entrenamientos de puesta a punto. Claro que estos días voy de bólido con el tema patrocinadores, intentando atar mil temas … pero al fin y al cabo, lo más importante es “el nadar”. Incrementar mi práctica de Hattha Yoga, me ayuda a estar más concentrado y al mismo tiempo relajado.

Os dejo un plano de la isla, milla a milla, donde se muestra los intervalos temporales que tendré que cumplir en cada tramo.

Salud y agua.