M’encanten les casualitats, les connexions, les coincidències… Precisament penso que moltes vegades l’atzar és més ordenat del què ens pensem. Fa uns quants estius vaig conèixer a la Carmen en un viatge a Formentera. De fet ella és molt bona amiga d’un meu cosí Eivissenc. Doncs bé, la Carmen ja fa temps que viu a NYC, és directora de cine. L’any 2006 va guanyar un Oscar en categoria d’estudiants amb un curtmetratge anomenat “6 A.M.”. El “curt” tracta d’un recull d’imatges on es capta tot el què passa durant l’hora 6 a l’illa de Manhattan. És senzill i alhora real, us el recomano. Aquest és el paisatge on es desenvoluparà el meu proper repte i és per això que penso utilitzar aquest vídeo per les meves visualitzacions. Gràcies Carmen, ens veiem aviat a Manhattan…

6 a.m. (Short Film) from carmen vidal on Vimeo.