discurso-rey02

Molt bona “peli”, la recomano a tothom. Crec haver captat bastant bé els missatges ocults en la magnífica història. I deixeu-me dir que n’hi han molts… He recordat moments molts durs de la meva infantesa, on a l’edat d’onze anys vaig haver de superar les crisis d’asma que patia durant les competicions. Superar aquesta limitació física em va ensenyar a no tirar mai la tovallola i a lluitar fins el final.

També m’ha agradat la figura d’en Lionel, jo tinc la sort de tenir-ne un (de Lionel), és a dir, un persona de confiança que és entesa en la matèria i que esta totalment en sintonia amb l’objectiu. Si em pregunteu una escena preferida, no hi ha dubte, el discurs final amb la setena simfonia de Beethoven. Alhora de la veritat ell no esta sol. Jo tampoc mi sento.

Salut i aigua a tots.