Mai he estat un aficionat al futbol, en canvi, sí que soc seguidor de les grans gestes esportives. És per això que haig de reconèixer l’èxit esportiu aconseguit per la Selecció Espanyola el passat mundial a Sud Àfrica. A mi m’agraden molt les emocions i quan més intenses i autèntiques siguin aquestes, millor que millor. És per això que us deixo un reportatge que crec que ha estat fet amb molta cura on s’analitzen de la mà dels protagonistes cada detall del què va passar… la veritat és que hi ha comentaris que posen els pels de punta. Jo ja he escollit el meu favorit, es tracta de la descripció del què va sentir Andrés Iniesta quan va fer el gol de la victòria de la final (ho podeu veure al minut 58:30) i diu així:

“…Y se para todo… y solo estamos yo y el balón, como cuando ves una imagen a cámara lenta, para mi fue así. Es difícil escuchar el silencio, pero yo en ese momento escuché el silencio y sabia que ese balón iba a dentro”.