011120109661

Mai em cansaré d’explicar com és de dura la natació de llarga distància. Entrenar tot sol cada dia fa que valoris molt el poder compartir experiències amb altres nedadors. Aquesta temporada he tingut la sort de poder entrenar tot sovint amb un magnífic nedador gironí, l’Edu Pérez. Jo l’anomeno el “bo” de l’Edu, i no és casualitat, doncs l’Edu és un boníssim nedador, un esportista amb majúscules i un “tiu” molt ben parit. Sobretot, li agraeixo molt que m’acompanyi a entrenar al mar amb aigua freda, us asseguro que hi ha una gran diferència en anar-hi tot sol. A més a més, el motiu que avui us parli d’ell és per felicitar-lo públicament per haver guanyat la Copa Nadal 2010. Aquesta prova, consisteix en nedar 200mtrs en les gèlides i brutes aigües del port de Barcelona el dia de Nadal. És una travessia molt mediàtica que té 101 anys d’història i esta organitzada pel Club Natació Barcelona. Doncs “lo dicho”, FELICITATS NANO! T’HO MEREIXES!

Per veure el vídeo resum de la Copa Nadal clica aquí

Principals diaris: El Periodico, As, Mundo Deportivo, ARA, Diari de Girona, Avui, Sport