En l’Essay de la Manhattan Island Marathon Swim varem expressar com nosaltres enteníem el projecte i va quedar clar que una part important era la socialització. Amb tots vosaltres això té un sentit molt més gran. Us deixo un escrit molt bonic que he rebut avui, també us adjunto les dades de seguiment del FaceBook. Gràcies Carme i gràcies a tots!

“Hola Miquel!
Em dic Carme i soc amiga d’en Bernat. Em va trucar molt il·lussionat fa unes setmanes parlant-me de la nova aventura en que t’havíes ficat i en la que estaríeu junts. Jo soc d’un tipus d’aigua encara més freda que la del Canal, soc de neu, m’agrada esquiar i sentir les muntanyes còrrer sota els peus. La carta que vàreu enviar a la Mims descriu un entorn il·lussionant que em fa sentir que, si nedes amb l’energia de tanta gent que està amb tú, has de tenir força per fer no una, sino moltes voltes a Manhatan. Aquesta visió socialitzadora i d’obrir-se a la natura que té el teu projecte m’ha semblat ensisador, em fa somiar en un món millor, em fa venir ganes de construir jo també un món més bonic al meu voltant i al voltant de totes les persones que m’importen.
Per la meva banda, ho estic fent una miqueta a través d’un projecte també molt il·lussionant. Si et ve de gust el pots conèixer a la web http://www.clubsiempre.es.

Espero que el meu comentari us doni força i energia no només per nedar, sinó per seguir tenint aquesta visió tant global i positiva. Que us vagi molt be!! Jo també hi seré una miqueta.”

dibujo