Aquesta setmana he començat els entrenaments… no serà una temporada fàcil, però com sempre, és qüestió de trossejar-la amb tallets petits. Tornem a les peses, al Theraband, a la pilota medicinal, running… i com no… a la piscina. I és que l’estiu ha passat com un llamp… A més a més, ha coincidit amb una agenda molt plena. Dimarts em va entrevistar La Vanguardia Digital (amb un format multimèdia xulíssim), aquest divendres aniré el programa la Tribu (TV Pla de l’Estany), i també tinc pendent una trobada amb TV Girona. Faré aparició en un vídeo promocional de la Costa Brava on hi participarà en Ferran Adrià, els germans Roca, l’Eudald Carbonell, en Jose Luis blanco, Tommy Robredo, Didac Lle… Es filmarà aquesta setmana i he pogut triar l’entorn. Serà increïble!! Hi haurà un acta oficial a Barcelona el proper dia 17 de novembre… Esportivament parlant, estic buscant trobar-me bé. No forçar, gaudir de l’esport sense posar-me obligacions ni pressions i anar agafant la rutina naturalment i mica en mica. Aquest dissabte he estat nedador convidat a la II Cap Norfeu (5.8Km). Duríssim però molt positiu el retrobament amb l’aigua freda, ull! 5.800mtrs a 16.8ºC.

72521_1589018958872_1037785782_1626045_5596960_n