M’agrada el nou anunci de Colacao, i és que a part de publicitar un producte, transmeten uns valors molt clars. A més a més és una història real que m’ha recordat una mica la meva infantesa. Jo soc el petit d’una bona colla de cosins, i a la piscina del poble sempre acabava ofegat per algun d’ells, m’ho passava fatal… També fèiem competicions, a veure qui feia més piscines a sota aigua, qui nedava més ràpid, qui arribava més lluny llençant-se de caps… Sempre m’he preguntat si aquest va ser el motiu pel qual vaig decidir dedicar-me a la natació. Sens dubte, fou el principi. Mai m’hagués imaginat que acabaria creuant el Canal de la Mànega nedant… I és que un no sap del què és capaç fins que ho intenta. La qüestió és que mai més em varen poder empaitar… Quins bons records… No s’ha de perdre l’esperit de’n Yahel.

Salut i aigua.