Boníssimes sensacions en la tercera edició de la Marnaton. I és que portant quasi un mes sense nedar, mai m’hagués imaginat que em trobaria tant bé. Crec que puc estar ben content, doncs sense tenir massa esperit competitiu vaig arribar el novè a la general (sent l’únic participant en nedar-la sense neoprè). Molt sorprès de l’increïble ritme que vaig portar!! (1.15 als 100mtrs durant els 6.5km que va durar la prova). I sobretot molt satisfet per en Lluís, el meu cosí i component de l’equip que va venir a Anglaterra, ja que sense ser nedador va aconseguir ser finisher! Felicitats!!

Aquest any l’organització em va convidar a participar per l’èxit assolit al Canal. El divendres, durant el brífing, vaig fer una petita xerrada sobre el Canal, i dissabte després de la nedada i juntament amb l’Erika Villaecija vàrem fer l’entrega de premis als nens que varen participar a la Marnaton Kids. Estic molt agraït a tota la gent que em va felicitar, doncs em varen fer reviure una altre vegada l’aventura de creuar nedant el Canal de la Mànega. També agrair a la Mirentxu Vignau, a la Irene Dalmau i al Miguel Raholala la seva hospitalitat i també felicitar-los per la magnífica organització i final de festa amb el super concert!!! jjajajaja