Avui hem celebrat l’èxit del Canal amb els companys de feina. Ha estat una bona festa i també una molt bona ocasió per explicar l’experiència viscuda. He fet una xerrada d’uns 20 minuts mostrant detalls tècnics del què va passar, el recorregut real que vaig seguir, fotografies, imatges, vídeos, curiositats… hem rigut, ens hem emocionat i sobretot he gaudit al màxim del reconeixement. I és que ha estat un any terriblement dur, professionalment parlant, en el que hem patit una situació excepcional (el desastre natural del 8 de març). És per això que voldria agrair a tots els companys el suport rebut durant tot l’any, especialment a tot l’equip d’explotació MT/BT de Girona, membres del qual sempre s’han mostrat molt sensibilitzats amb el repte. També aprofito per agrair a Suministros de Luz i Fuerza S.L. (filial d’Endesa) la seva participació en el projecte com a patrocinador principal.