Continuo rebent correus electrònics increibles de felicitacions que m’emocionen profundament…

Bona nit Miquel! Felicitats de part de tots quatre!! Estem molt contents per tu i la teva família de la gran gesta que has aconseguit.. n’has d’estar orgullós!! Vam estar tot el cap de setmana pensant en tu i enviant bones vibracions cap el canal i quan vam saber que ho havies aconseguit… Sí!!! vam pensar, Felicitats campió!!!. És evident que una “bestiesa” com aquesta només la pot fer algú que no hi toca gaire i, si és esquerrà, encara té més números!!!… estaves predestinat, els déus et van triar i tu “només” has seguit el camí!. Bé, ara esperem que descansis com et mereixes i que gaudeixis d’aquesta gesta. Diuen que l’èxit és efímer, però no pateixis que nosaltres recordarem la teva gesta durant anys!!

Marc Roger

…………………………………………………..

Hola Miquel..

Des de les meves vacances familiars et vull felicitar efusivament. La veritat es que no tinc gaires més paraules per fer-te arrivar una forta abraçada. Ès molt fort el que has aconseguit.

Em vist els videos que he aconseguit trobar a internet amb els meus fills i els hi he explica’t que el qui lluita aconsegueix les fites.
Enhorabona CAMPIó

Xavier Miralles