Avui us escric des de l’habitació de l’hotel. Amb moltes ganes d’anar-me’n al llit. Els tres components de l’equip estem a fent-la petar de manera distesa i relaxada. El dia ha estat tranquil, el matí després d’esmorzar he tornat a descansar… i és que aquests dies en què ja no he de complir amb l’exigència dels entrenaments m’adono de l’esforç que he fet durant tot l’any per arribar fins aquí. A vegades em pregunto quants nedadors s’han quedat pel camí i no han ni pogut ni tant sols viatjar a Anglaterra. Per exemple, aquest any vaig rebre la notícia que dos nedadors Canaris que també volien intentar-ho però finalment, no varen poder rebre l’ajuda esperada de l’administració. De manera que seré l’únic nedador de l’estat en fer l’intent durant el 2010. I és que no només es tracta de nedar, el projecte és molt més que això!

A la tarda hem anat a Dover a veure l’ambient que es respirava. He mostrat el meu respecte a l’estàtua del Capità Mathew Webb, el primer home que va creuar el Canal de la Mànega el 24-25 d’agost del 1875, espero que això ens doni sort! També hem pogut veure nedadors entrenant dins el port, fet que m’ha fet adonar que els entrenaments a mar obert que he realitzat aquests dies a les platges de Folkestone s’aproximen molt més a la realitat de la travessia que realitzaré. També hem provat si el RaceTracker funciona, si us fixeu a la fotografia el porto posat a la cama. En fi, demà afrontem el dia abans de la travessia. Espero passar una bona nit i poder descansar. Salut a tots i molta aigua.