Hola a tots!! De nou des de Folkestone per cert, un dia us hauria de parlar d’aquest poble, novetats per explicar. Avui ha estat un dia tranquil, relaxat que hem aprofitat per fer tot allò que ens ha vingut bé. Sempre sense perdre de vista l’objectiu, el creuament. Aquest dies així van d’allò més bé per descomprimir la ment i relativitzar les coses. Ens hem fet uns bons farts de riure, i és que no us podeu ni imaginar la qualitat humana que tenen els dos fenòmens que m’acompanyen, en Lluís i en Bernat, un equipàs de molta categoria. Entre converses sempre hi ha estat ben present el fet que avui hauria d’estar nedant tot el dia. Fou una decisió encertada la que el pilot va prendre ahir al límit dels límits? Doncs ha resultat que sí! Les balises meteorològiques del Canal ens han confirmat de la presència de vents fins a 20 nusos que m’haguessin complicat molt l’intent. Per tant estem contents i confiats més que mai amb la decisió del nostre pilot, l’Stuart. Aquesta tarda hem tingut una altre reunió on ens han explicat els detalls de la decisió d’ahir i ens han ensenyat els plans pel cap de setmana. Sembla que no hi ha dubte, el diumenge serà un molt bon dia però cal ser molt prudents i estar pendent de l’evolució del temps dia a dia. Com us he explicat abans, sense perdre el focus de vista, he continuant amb la meva planificació, sessió d’entrenament amb sèries i d’una durada d’una hora i 4000 m. Estiraments, massatge i sessió de ioga inclosa. Que no sigui dit que no hi poso les banyes ! menjar menjar per continuar l’engreix i dissipar la fred. I no massa res més, demà m’espera una altra sessió similar i una visita a Dover, o es concentren d’altres nedadors que volen aconseguir un somni similar al meu…pot ser interessant creuar-me’n algun/a i compartir moments previs al gran somni: el pas del canal!

previsio-windguru