Hola a tots, en primer lloc volia agrair els missatges rebuts. Moltes gràcies, són una molt bona injecció d’energia positiva. Com ja sabeu, l’arribada a Folkestone ha estat moguda. Quin mar d’emocions, no sé ni per on començar a explicar-me. Dilluns a la nit, tot i estar molt cansats pel viatge varem anar a estirar les cames abans d’anar a dormir i varen haver-hi sorpreses. Caminant pel port durant la nit, em vaig trobar de cares amb l’embarcació que em donarà suport (Folkestone Angler) que bo… i després vaig voler anar a veure el mar tant si com no i m’hi vaig ficar de peus per tastar la temperatura..jajajaja que bo! s’ha d’estar sonat, ho reconec. Ahir vaig fer dos nedades d’aclimatació amb molt bones sensacions. El meu cos no s’ha oblidat de l’aigua freda, que bé no us podeu imaginar com em preocupava aquest tema. Al migdia ens reuníem amb el pilot i ens comunicava que l’intent seria demà a les 4h de la matinada i avui tot ha canviat. I és que el Canal és així de capritxós… Resulta que la finestra de bon temps que havia d’haver-hi entre les 4h del dijous i la tarda del divendres, ha empitjorat. A les 19h d’avui, el pilot ens ha trucat per donar-nos la notícia. Penseu que ja ho teníem tot a punt. Més ben dit, estàvem sopant per anar a dormir a les 21h. Us ho podeu imaginar com estava? Sessió de ioga feta i visualització de com anirien les coses… i al final.. falsa alarma!! Avui ha arribat en Bernat, el tercer membre l’equip. Ara ja estem tots plegats i sabent que fins al final de la setmana no hi haurà una altre oportunitat. Hem aprofitat per allargar la sobretaula del sopar per planificar què farem aquests dies: Entrenaments d’aclimatació a diferents platges i a Dover, caminades pels white clifts, típics de la costa anglesa, i sobretot descansar i recuperar per estar a punt pel gran dia. Personalment em trobo molt bé, animat i amb forces. L’espera és una opció per entrenar més dies i estar millor aclimatat i també per visualitzar millor l’objectiu. A partir de demà portarem el Race Tracker connectat i podreu anar seguint què fem durant el dia, si podem amb fotografies. Bona nit a tots des de Folkestone, salut i molta aigua.