Ja ho tenim a sobre! i com sempre, molts preparatius d’última hora. Gràcies al magnífic equip de gent que m’ajuda, he pogut delegar molta feina. Ahir varem fer una roda de premsa al nou edifici de la Generalitat a Girona per presentar el projecte del Canal de la Mànega públicament i tot va sortir d’allò més bé. Estem molt contents de com els mitjans n’han fet difusió. També ha estat una bogeria d’última hora lo del RaceTracker, però penso que serà una passada! De fet, en aquests moments ja esta operativa la pàgina (elrepte.racetracker.es) i rebré l’aparell emissor a finals de setmana. L’aplicació mostrarà informació detallada de la meva posició en temps real, fotografies de la sortida, dels avituallaments, de les vistes, dels tripulants de l’embarcació, també es mostrarà la temperatura de l’aigua, i moltes altres dades… Lo millor serà l’apartat de missatges on espero que no deixeu d’animar. Així mateix, el nostre enllaç a Girona mantindrà el contacte directa amb l’embarcació en tot moment i informarà regularment a través de missatges al RaceTracker dels detalls de la travessia. Espero sentir-vos ben aprop i sobretot, espero que gaudiu de l’aventura.

nedarsenseparar