Malgrat tots sabeu que no em dedico professionalment a la natació (doncs bàsicament perquè mai he estat lo suficientment bo) sempre intento trobar ajudes pels reptes que realitzo, que serveixen per cobrir les despeses bàsiques de les travessies i entrenaments que faig (sempre sense ànim de lucre). De fet, aquesta part de gestió del projecte (comunicació, cercar ajudes…) és molt important i com he dit moltes vegades em treu molt temps i m’estressa molt. És cert que és difícil d’explicar la sensació que té un nedador al tocar terra i aconseguir l’objectiu tant anhelat després d’haver nedant un munt d’hores i haver invertit molt esforç, però us asseguro que quan hi ha algú que diposita la seva confiança amb el teu projecte, que creu amb tu… aquesta també és una sensació difícil d’explicar. És per això que avui us vull presentar les últimes incorporacions, en matèria de patrocini/col·laboració, al projecte del Canal de la Mànega. A tots aquells que heu dipositat la vostra confiança en mi, només us puc dir: moltes gràcies, doncs el lligam que sento amb vosaltres va més enllà d’un pur patrocini. MIL GRÀCIES!!

PATROCINADORS:

cb_v_blau

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, fundat l’any 1976 per la DIPUTACIÓ DE GIRONA, es un organisme mixt (sector públic i privat) que aglutina als diferents sectors de la indústria turística de les comarques de la demarcació de Girona.

www.costabrava.org

LOGO_VECTORIAL_SLF

Suministros de Luz i Fuerza S.L., és una empresa de distribució d’energia ubicada a Torroella de Montgrí. Des de la seva fundació, l’any 1897, l’empresa ha orientat la seva activitat al mercat i a l’entorn per tal d’aconseguir el millor servei al client en un marc de desenvolupament sostenible.

www.suministrodeluzyfuerza.com

COL·LABORADOR:

logo_ideantIDEANT és una empresa gironina que dóna serveis de Gestió de Productes (Product Management) a grans i mitjanes empreses.

www.ideant.cat