invictus

Invictus queda lluny d’estar dins el meu rànquing personal de millors pel·lícules, tot i això, no sé massa bé perquè, em va emocionar molt. Concretament, em va impressionar la persona de Nelson Mandela i sobretot vaig vibrar amb una escena en particular: quan Nelson Mandela i el capità de l’equip de rugbi prenen el te plegats i parlen de la INSPIRACIÓ. Com buscar la inspiració? Gran pregunta… Jo crec que en l’esport, la inspiració és el que marca la diferència. Què fa diferent el Barça actual de Guardiola del Barça de fa dos anys? Jo crec que, en gran part, la inspiració. A vegades, no fa falta gran cosa… una canço, una mirada, un simple gest és suficient per trobar o retrobar la inspiració. Sovint, quan tinc dies fluixos i veig que no tindré forces per acabar l’entrenament intento buscar-la i normalment sempre funciona. És una bona injecció de moral i energia. Finalment us deixo una de les cançons de la banda sonora. No fa falta que us digui que en aquestes notes és fàcil trobar-hi la inspiració!!

“9000 days” Overtone