Fa uns dies vaig escriure sobre la mítica nedadora de llarga distància en aigües obertes Montserrat Tresserras i Dou. Doncs bé, avui toca parlar de la Selina Moreno Pasagali. Aquesta nedadora valenciana de 37 anys, va entrar en la història de la natació de llarga distància en convertir-se, aquest darrer estiu, en la segona dona espanyola en creuar el Canal de la Mànega. La Selina va començar a practicar la natació de llarga distància després de superar un càncer de mama fa quatre anys, segurament aquest fa ser el factor de motivació per plantejar-se un repte tant important. Sens dubte tot un exemple de superació personal. En els vídeos a continuació ella mateixa explica com va viure l’experiència. La veritat és que n’he extret informació molt valuosa que de ben segur m’ajudarà en la meva preparació.

Vídeo1 Vídeo2 Vídeo3 Vídeo4