Portugal-Carrapateira, Estiu 2000

Portugal-Carrapateira, Estiu 2000

Avui he rebut un correu electrònic d’un vell amic surfista del que feia molt temps que no sabia res. Lo curiós del tema és que el correu no era d’aquells típics en el que s’explica un resum de com et van les coses i tot això, sinó que es tractava d’una descripció amb tot detall d’un moment viscut intensament. L’assumpte deia així: “a tots aquells que viuen els seus somnis”. Us el deixo perquè en gaudiu tant com jo ho fet:

Són les 6:20 del matí es fosc, tanc-ho la porta de casa y hem dirigeix-ho escales avall direcció platja….. he aconseguit deixar les galtes estimades!!! bé tinc possibilitats… el parte internet es bo y ahir vaig veure bones series trencant, ja era tard, es feia fosc. si he calculat bé aquest matí la marea estará perfecte.
6:40 encare es fosc peró el mar está glass, bé…!!! un altre detall important que quadre,,,el vent es suau off shore!!! béee!!! un altre. preng posició, sec a les pedres, no puc estar mes a gust, no es veu gaire encare, semble que no trenca gaire be, bueno si mes no disfrutaré de l´alva. peró encare tinc fe,,,
7:00 els primers blaus es marquen al cel…. heeeeps aixó es una serie!!!! y trenca a puesto!!!! som-hi, traje, cera, taula tot bé…petit escalfamet, pixadeta.
7:10 primeres remades les llums del carrers encare estan enceses, soc a puesto, a sota meu el banc de sorra que fará aixecar una onada perfecte.
o aixó esper-ho…… no se sap mai……una sensació especial omple l´anima feia molt temps que no la sentia, alva, soletat, bellesa, pau…
hem trob-ho remant la primera serie!!!!!! semble que obre si si obre fotli fotli!!!!!! ja hi soc ja hi soc siiiiii!!!! una paret de dretas, impecable, bon tamany, velocitat si si corre,rapid, apreta a devant, que be que va la taula, sprays de off shore,,,,,huuuuahhhhh,,,,quan de temps feia que no en calçava una de aquestes, hhaaaaa quin somnriure,, torn-ho al pic, nuvols, llums al cel, colors de matí. hi mes series que s´acosten….en remo un altre aquesta es un xic mes grossa, igual no obre, no se jo remo, fotli!!!!! la baixo hi a veure que passa soc a la baixada, huaaaaaaa!!!!! hi el llavi s´estira enlaire, hem passa per sobre…..soc a dintre tubo tubo, que bonic quin blau, cony que faig, huff revolcada, mai m´enrecord-ho de tirar endavant hi avall, he anat massa cap a la paret, cagada,,,,na badant amb els colors de la onada……
9:00 la marea ja ha pujat, ja no trenca com avans aixó s´acava en deman-ho una per sortir amb estil…me la donen rapida paret gas gas,,,soc a la sorra a l´unic metre quadrat que queda el demés pedres….
prenc asiento,, el mar está trankil, no sembla que pugui ser,, com canvia quan puja la marea, un moment de gloria surfista,,,,
le clavat!!! contemp-ho el mar satisfet, els ulls plorosos, el somni fet realitat, gracies…. “

Una forta abraçada Jambo!!!