Amb esports tant sacrificats com la natació de llarga distància cal fer algun parèntesis de tant en tant… és bo canviar d’aires i fer un “break” (sempre i quan el “planning” d’entrenament ho permeti), crec que també és part d’una bona preparació. Els primers 2 mesos de la temporada han estat molt durs, amb un volum que ja començava a ésser alt i a bons ritmes, per aquest motiu, la darrera setmana he estat a Lanzarote de vacances, una illa que m’ha sorprès gratament i que no crec que tardi en tornar a visitar. El motiu principal del viatge era el SURF (una de les meves passions). Tot i això, i com us podeu imaginar, no he deixat de pensar amb natació i aprofitant una visita a una illa veïna, La Graciosa, vaig organitzar una petita travessia gentilesa dels amics de “Watertaxilagraciosa”, que varen accedir a acompanyar-me i donar-me suport. Estic molt content de com va sortir i el temps que vaig fer, doncs la mitjana als 100mtrs va ésser inferior a 1′ 15”. També bones sensacions nedant, sentint una molt bona flotabilitat i controlant molt bé la respiració. Us deixo algunes fotos i les dades tècniques. Aquesta travessia és molt famosa a Lanzarote, doncs cada any, a finals de setembre, quasi 500 nedadors hi participen. Val a dir que va començar amb una travessia però quasi acaba amb un triatló, doncs després de nedar vàrem llogar bicicletes de muntanya per fer la volta a l’illa.

Nedadors: Miquel Suñer

Data: 18 de desembre del 2009
Lloc de sortida: Playa del Bajo Risco (Lanzarote)
Lloc d’arribada: Puerto de Caleta del Sebo (Isla La Graciosa)
Hora sortida: 15:16
Hora arribada: 15:49

Distància real de nado: 2.7 Km
Duració de la travessia: 33′ 07”

Temperatura de l’aigua: 19-20 ºC
Embarcació de suport: www.watertaxilagraciosa.com (Patró: Dani)

Acompanyants / Fiscalització: Abel Gurt, Joan Aurora.
Condicions meteorològiques: Mar de fons del Nord-Est, amb onades de 1.5-2 mtrs. 8 nusos de vent component Oest. Dia solejat.