Gràcies a que IB3 (Televisió Autonòmica Balear) ens va acompanyar en l’aventura de la travessia del Canal de Menorca, el programa Temps d’Aventura del C33 en va emetre un petit reportatge que us adjunto a continuació . El vídeo té una durada aproximada de 2 minuts on si resumeix molt bé el què va passar durant la travessia i que m’ha permès reviure l’experiència amb molta intensitat. És per això que agreiexo a l’equip del Temps d’Aventura l’interes demostrat .

Crec que és una molt bona ocasió per explicar, a tots aquells que no hi eren o que simplement no ho varen viure, les imatges que no es “veuen”. Cal dir que darrera del nedador, hi havia un equip de persones (familiars, amics, patrocinadors, col·laboradors, entrenadors, nutricionista, metges, fisioterapeutes, meteoròlegs, pescadors, navegants, nedadors… i segur que me’n deixo molts) que varen fer possible aquest somni. I ja sé que sona a tòpic, però quan algú veu aquest vídeo segurament no pensa amb el que no s’hi veu… Com diu la Montserrat Tresserras, una travessia no comença quan el nedador es tira a l’aigua, sinó en el precís moment en què decideix nedar-la i per tant superar el dur període de preparació. És llavors quan s’ha d’envoltar del millor equip.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!

L'equip del Canal de Menorca

L'equip del Canal de Menorca

Recorregut Real

Recorregut Real