cap-norfeu

Ja fa dies que vaig veure, a la web de la Marnaton, que hi havia un grup de nedadors que havien organitzat una travessia no competitiva que consistia en rodejar nedant el Cap Norfeu (sortint de Cala Joncols i arribant a Montjoi). Em va semblar una molt bona idea participar-hi i aprofitar l’ocasió per fer un entrenament al mar. Ara l’aigua ja esta a 19ºC. En Lluís Saura, del Team Calella ( http://nedaelmon.blogspot.com/), ha estat el contacte de l’organització. Dos embarcacions i 6 caiacs controlaven els quasi 30 nedador que hi participaven. Ha estat una molt bona experiència que caldrà repetir.

Nedadors: Miquel Suñer

Data: 25 d’Octubre del 2009
Lloc de sortida: Cala Joncols
Lloc d’arribada: Cala Montjoi
Hora sortida: 09:30
Hora arribada: 11:00

Distància real de nado: 5.8 Km
Duració de la travessia: 1h 30m
Temperatura de l’aigua: 19 ºC
Embarcació de suport: Caiac, dos embarcions motores

Condicions meteorològiques: Vent de component nord-est de 21 Km/h. Donada l’orografia de la zona, el vent ha tingut una incidència sobre els nedadors al seu pas pel tram entre la punta del Cap Norfeu i l’entrada a la baia de la Cala Motjoi.