Molt bones sensacions en l’entrenament d’avui. Malgrat que aquesta setmana he treballat més a nivell físic (fora de l’aigua), he pogut portar un bon ritme i, el més important, m’he sentit molt poc carregat. El recorregut feia que em sentis a casa, doncs sóc un habitual de la platja del Castell de Palamós i l’arribada era davant de casa a St. Antoni de Calonge. A més a més, ja fa cosa d’un mes que el programa Thalassa del C33 està elaborant un reportatge dels entrenaments que estic seguint i avui han vingut a filmar. També hem estrenat un caiac que en Toni de www.KayakingCostaBrava.com ens ha cedit molt amablement. Per tant, tot plegat ha fet que avui hagi estat un molt bon dia!!

Nedadors: Miquel Suñer

Data: 10 d’Octubre del 2009
Lloc de sortida: Platja del Castell de Palamós
Lloc d’arribada: Platja de St. Antoni de Calonge
Hora sortida: 09:15
Hora arribada: 10:45

Distància real de nado: 6 Km
Duració de la travessia: 1h 30m
Temperatura de l’aigua: 21 ºC
Embarcació de suport: Caiac
Fiscalitació: Thalassa.
Condicions meteorològiques: Terral fluix tota la travessia.