previsio

Ja està tot a punt! Entre els dies 18 i 23 de Juliol estarem a Menorca instal·lats (l’equip de persones que m’acompanyen i jo). Durant aquestes dates disposaré d’una embarcació que anirà al meu costat i em donarà suport logístic mentre nedi per així poder realitzar la dura i llarga travessia del Canal de Menorca amb tota seguretat. A més a més, la previsió metereològica sembla que serà favorable el proper diumenge i dilluns. Respecte el meu estat físic, ja m’he recuperat de la lumbalgia que vaig patir fa 15 dies malgrat que m’ha perjudicat molt en l’últim període de preparació (sobretot en la vessant psicològica).

El dia de la travessia, podreu seguir l’evolució de la nedada a través de la web. També podreu fer-me arribar ànims que em seran escrits en un pissarra mentre estigui nedant.